Rum på lyxhotell i Stockholm
Caina & Bistron

Caina & Bistron

Caina, vår klassiska Italienska restaurang är enkel och rustik, samtidigt modern och elegant. Bistron, en intimare atmosfär inspirerad av italienska barer.

Nobis Private Rooms

Nobis Private Rooms

Nobis Private Rooms är fem stilfullt dekorerade mötesrum för 2-24 personer med orginal paneler, stuckaturer från slutet av 1800-talet och många andra spektakulära detaljer.

Guldbaren & Lounge

Guldbaren & Lounge

Guldbaren och Loungen är en plats att mötas och minglas på. Njut av ett glas Champagne eller en signaturcocktail omgiven av guldspeglar eller i det fantastiska atrium med 28m i takhöjd.

Erbjudanden

Boka 2 nätter – få 10% rabatt

Unna dig en lyxig höstweekend i hjärtat av Stockholm. Nobis Hotel är beläget på Norrmalmstorg mitt i Stockholms affärs, shopping och nöjesdistrikt.

Boka 3 nätter – få 15% rabatt

Beläget i hjärtat av Stockholm erbjuder Nobis Hotel dig den perfekta utgångspunkten för att upptäcka staden. Boka 3 nätter på Nobis Hotel och få 15 % rabatt.

Bo 4 nätter - betala för 3

Stanna lite längre och upplev mer av Stockholm. Bo fyra nätter mitt i hjärtat av Stockholm på Norrmalmstorg men betala endast för tre. Det mesta ligger inom bekvämt promenadavstånd.

Var först att få erbjudanden från oss

Senaste nyheterna & spännande erbjudanden
direkt i din inkorg. 

Områdesguide

Hitta rätt hos Nobis Hotel

Nobis AB
Nobis Hotel Stockholm Hotel J Stockholms Newport Hotel Skeppsholmen Stockholm Hotel in Stockholm Hotell Stockholm Miss Clara Furillen Hotell Gotland Restaurang Stockholm Operakällaren Nattklubb Café Opera Stockholm Luxury yacht Caribbean Täby park Stockholm