Menyförslag för grupper

Menyförslag 1 - 585 SEK per person

Carpaccio på oxfilé med blekselleri, kronärtskockschips och citron. Serveras med 36 månaders lagrad parmesan, svartpeppar och Villa Magra olivolja

Stekt torskrygg med pachinotomater, taggiascheoliver, kapris från Pantelleria och smörslungad spenat

Vaniljpannacotta med färska bär


Menyförslag 2 - 595 SEK per person

Husets antipasto med Sant’Ilario skinka och blandade charkuterier från Falorni, buffelmozzarella och vitlöksbruschetta

Rigatoni från Rustichella d’Abruzzo med ragúgjord på högrev. Kokt i 12 timmar med rödvin, lagerblad och San Marzano tomater

Tiramisú – Mascarponecreme med savoiardikexdränkta i espresso och marsala.


Menyförslag 3 - 595 SEK per person

Caprese - Serveras med blandade tomater, basilika och buffelmozzarella

Grillad entrecote med tryffelsky gjord på Barolovin, stekt benmärg, ruccola med lagrad balsamico och 36 månaders parmesan. Serveras med pommes frites med tryffelsalt och stekta haricot verts

Citronglass toppad med Prosecco

Visa fullständig gruppmeny

 Vänligen notera att vid sällskap om 8 eller fler serveras endast samma meny till samtliga gäster.