Concierge

Vi är ett av få hotell i Stockholm som erbjuder våra gäster conciergeservice i världsklass. Vår Concierge har breda kontaktnät och kan vägleda dig till de mest extraordinära upplevelserna och aktiviteterna i Stockholm. Vår concierge hjälper även till med bokningar och inköp av olika slag. För Nobis Hotels concierge är allt möjligt.

Nobis Hotels concierge – till din tjänst

Lär känna våra concierges

Våra concierges heter James och Jonathan. De är engagerade och brinner för att förhöja din vistelse, både före under och efter ditt besök hos oss på Nobis Hotel. De älskar utmaningar och deras inställning är att allt är möjligt. James och Jonathan blev år 2016 antagna för medlemskap i concierges prestigefulla organisation Les Clefs d’Or. I samband med medlemskapet fick de ta emot den anrika utmärkelsen, ett par med två korsade nycklar i guld. Som är det yttersta beviset på att en concierge erbjuder service i världsklass.

Så känner du igen våra concierges

Bredvid incheckningen i hotellets lobby finns en fristående conciergesdesk. Där står antingen James eller Jonathan. För att vara helt säker på att du pratar med någon av våra concierges, ska du titta efter en brosch med två korsade nycklar i guld på vardera sida av kavajkragen.

Vad gör en concierge?

Fråga våra concierges om aktiviteter och saker att göra i Stockholm

Våra concierges ger dig högklassig service, de utgår från dina önskemål och din personlighet. De är erfarna och skickliga på att läsa av vilka aktiviteter eller upplevelser som du med största sannolikhet kommer att uppskatta.

Med hjälp av deras kontakter kan du få en oförglömlig utekväll på någon av Stockholms hetaste nattklubbar. Önskar du resa i matens värld, och få gastronomiska upplevelser utöver det vanliga. Vägleder våra concierges dig blad Stockholms bästa restauranger. Om du är ute efter lugnare saker att göra i Stockholm under dagtid, och vill undvika turistfällor. Tipsar våra concierges dig om speciella sevärdheter och andra guldkornen som är väl värda ett besök. Om du vill veta några av våra concierges tips redan nu kan du läsa mer här.

Låt våra concierges boka dina upplevelser

Förutom tips kan våra concierges även hjälpa dig med att boka in restaurangbesök och biljetter till föreställningar. De kan också boka andra typer av upplevelser och evenemang i Stockholm eller på annan ort som du vill ta del av. De ser även till att boka transport eller göra speciella inköp om så önskas. Om det är något som du saknar, prata med någon av våra concierges i lobbyn.

Lär dig mer och concierge yrkets anrika historia

Lyxhotellens nyckelroll

Yrkesrollen har sitt ursprung i Frankrike och uppkom under tidigt 1900-tal. Dörrvakter som arbetade på lyxhotell i Paris och Västeuropa började bygga upp kundrelationer och erbjuda kundservice till besökarna. Dörrvakterna blev en knytpunkt, och det var till dem som hotellets gäster vände sig när de ville ha hjälp. Eller när de villa ha förslag på sevärdheter och aktiviteter under deras vistelse. Hotellen insåg behovet av servicen och öppnade upp för en ny yrkesroll som fick namnet concierge. Deras Conciergetjänster blev genast eftertraktade och populära.

En Concierge måste förtjäna sitt medlemskap i Les Clefs d’Or

I Frankrike under 1952-talet grundades Les Clefs d’Or, concierge ideella organisation. De två grundpelarna för organisationen bygger på förstklassig service och vänskap. Ett medlemskap i Les Clefs d’Or är det yttersta beviset på en concierges professionalism och service i världsklass. För att bli medlem och förtjäna medlemskapsbeviset, som utgör två korsade gyllene nycklarna på kavajkragen. Krävs både lång erfarenhet som concierge. Men också omfattande tester för att säkerhetsställa att personen i fråga kan leverera högsta tänkbara service. Även personliga rekommendationer från en nuvarande concierge är ett måste för medlemskap.

Mer från Nobis Hotel Stockholm

Bordsreservation på Noi

En bordsreservation på Noi rekommenderas.

Boka bord här eller via telefon: +46 (0)8-614 10 30
email: noi@nobishotel.com

Vinlista

Vår sommelier presenterar tillsammans med NOI en välfylld vinlista.