Nobis Hotel Stockholm

Välkommen till Nobis Hotel, en plats för nöjessökande finsmakare och medvetna resenärer. Här checkar du in för att ta del av samtida lyx – en avspänd, klassisk och elegant upplevelse i hjärtat av Stockholm. Ät lunch i bistron, njut av vår magnifika lounge, beställ en utsökt drink i vackra Guldbaren och besök vår populära restaurang NOI. Efter en lång dag på Nobis Hotel njuter du av en god natts sömn i sköna sängar från DUX, bäddade med egyptiska bomullslakan, i hotellets rum med design av arkitekt- och designstudion Claesson Koivisto Rune.

UPPTÄCK NOBIS HOTEL

Upptäck förfinad elegans på Nobis Hotel, där lyx möter komfort i varje noggrant designad svit och rum. Njut av utsökta interiörer och skräddarsydda bekvämligheter, skapade för den kräsna resenären. Varje rum är en tillflyktsort av sofistikering och erbjuder en lugn oas i stadens hjärta. Upplev oöverträffad lyx—välkommen till din exklusiva tillflyktsort.


Upptäck Sviter & Rum

Ät på Nobis Hotel

Bino uteservering

Varmt välkomna till Binos soliga uteservering. Boka bord för att säkra din plats för lunch eller middag eller sväng förbi på en trevlig AW!

Restaurang Bino

Bistro Nobis, eller Bino, är en modern bistro som serverar utsökta rätter med inspiration från hela världen.

Restaurang NOI

Välkommen till vår populära restaurang NOI. Här möts Stockholmare och resenärer i en vibrerande stämning. Med säsongens bästa råvaror skapar kockarna en inspirerande meny med influenser från hela Europa.

Mer på Nobis Hotel

NOBIS LOUNGE

Välkommen till vår magnifika lounge. Den spektakulära takhöjden på 28 meter suddar ut gränsen mellan inne och ute. Här blandas hotellgäster med stockholmare för att avnjuta en drink eller dela på hotellets klassiska charkbricka.


Läs mer

GULDBAREN

Välkommen till glamourösa Guldbaren där tak och väggar är täckta av guldsvepta speglar och bardisken i en imitation av gul onyx. Bakom baren huserar våra extraodrinära bartenders och mixar Stockholms mest utsökta och eleganta cocktails.


Läs mer

Senaste nyheterna & erbjudanden direkt i din inkorg.