HEAT by Sophia Lie x Nobis Hotel Stockholm

Exklusivt för Nobis gäster har vi samarbetat med Stockholms främsta wellnessstudio, HEAT av Sophia Lie, om ett utbud av toppmoderna behandlingar som är utformade för att hjälpa dig att resa med stil.

in room rituals

UTFORSKA VÅRA BREATHWORKS

Välkommen till din egen wellness-resa på rummet, skapad exklusivt för Nobis gäster av vår partner HEAT av Sophia Lie. De guidade andningsövningarna är utformade för att hjälpa dig återhämta dig från resor, lindra jetlag eller återställa dig efter en dag på stan.


Explore our breathworks

POST-FLIGHT KIT

Återställ dig med den ultimata återbalanserande duon: HEAT Ionic Dry Brush och HEAT All-Natural Electrolyte Powder.

JET BOOTS + LED FACIAL

Lindra ömma ben, främja cirkulationen och öka lymfdränaget, våra kompressionsbyxor är din snabba lösning för omedelbar lättnad i rummet. Kombinera med en LED-ansiktsbehandling för att omedelbart lindra inflammation och fräscha upp ditt utseende.

INFRARED SAUNA BLANKET

Svettas ut det med HEATs cult Infrared Sauna Blanket. Giftfri och kraftfullt helande, varje HEAT infraröd bastufilt är designad för att detoxa kroppen, höja humöret, ge huden lyster och mer – allt från bekvämligheten i ditt rum.

SIGNATURE PACKAGES

En kort promenad bort på Stockholms mest lyxiga shoppingdestination erbjuder HEAT by Sophia Lie på NK skräddarsydda wellness-behandlingar skapade exklusivt för gäster på Nobis Stockholm.

After work fix

Infraröd bastusession i 45 minuter, helkroppskryoterapi i 4 minuter. Ett glas champagne på Nobis Hotel ingår.

HANGOVER HELPER

Infraröd bastusession i 30 minuter, isbadstudio i 20 minuter, bio-hacker lounge i 30 minuter. En Bloody Mary på Nobis Hotel ingår.

POST-FLIGHT REFRESH

Infraröd bastusession i 30 minuter, ansiktsworkout i 45 minuter, bio-hacker lounge i 30 minuter. En gratis elektrolytpulverdrink på HEAT Studio ingår.

Allt om HEAT by Sophia Lie

HEAT by Sophia Lie är Stockholms främsta destination för innovativa behandlingar inom wellness och beauty. Utöver sina signaturbehandlingar med infraröd bastu erbjuder HEAT även LPG massage, kompressionsterapi, LED ansiktsbehandlingar och sport massage. HEAT ger en direkt boost för kropp och sinne - vilket betyder att du kommer se lika fantastisk ut som du känner dig efter ditt besök.