NOI

Välkommen till vår populära restaurang NOI. Här möts Stockholmare och resenärer i en vibrerande stämning. Med säsongens bästa råvaror skapar kockarna en inspirerande meny med influenser från hela Europa.

Vardagsmiddag

Vi på NOI tror på att mat förenar oss med kärlek. Därför har vi skapat en speciell trerättersmeny för att förgylla din vardag. Upplev nya smaker och skapa minnen vid matbordet.

Sharing meny

NOIs sharing meny är den ultimata matupplevelsen att dela med nära och kära. Njut av våra kända klassiker, serverade i en meny som är skapad för att delas runt bordet.

Vinmiddag

Är du sugen på en middag där vinet leder vägen? Vi har plockat fram det absolut bästa från vår vinkällare. Till vinerna har vi kombinerat rätter och smaker som förhöjer den gastronomiska upplevelsen.

Mer från NOI

Vinlista

Vår sommelier presenterar tillsammans med NOI en välfylld vinlista.

Baren

I baren huserar vår barchef och mixar oslagbara drinkar till våra middagsgäster.

Chambre Separé

Är ni ett större sällskap är ni välkomna att boka vår Chambre Separée, NOI, med plats för upp till 40 sittande gäster. Rummet lämpar sig utmärkt som privat middagsrum eller för möteslunch.

Frukost

Välkommen till vår frukost. Vi erbjuder en ekologisk hotellfrukost med hembakade och omsorgsfullt utvalda produkter i säsong.

Extern frukostgäst 295kr

PRIVAT MIDDAG ELLER FEST?

Boka vårt fantastiska Chambre Séparée eller någon av våra andra vackra lokaler för en intim middag med vänner.


Läs mer

Öppettider

Frukosttider

Under sommaren, alla dagar 07.00 - 11.30

NOI

Tisdag-Torsdag

17.00 - 23.00

Fredag-Lördag

17.00 - 00.00