LOUNGE

Loungen, även kallat Stockholms vardagsrum, ligger vägg i vägg med Guldbaren och är möblerat som fyra separata vardagsrum. Loungen är magnifik med en takhöjd på 28 meter som suddar ut gränsen mellan inne och ute. Här blandas hotellgäster med stockholmare för att avnjuta en drink eller dela på hotellets klassiska charkbricka.

AW MED OSTRON OCH KAVIAR I NOBIS LOUNGE

Starta er AW i Nobis Lounge och njut av ostron, kaviar och god stämning! På menyn finns också en speciellt utvald champagne-meny. En ordentlig smakupplevelse skapad av Manos Spilianakis & Kristian Deja.


Läs mer och boka nu

FRUKOST I LOUNGEN

Njut av en härlig frukost i den magnifika loungen. Vi erbjuder kaffe, smoothie, fruktsallad, croissant och en smörgås. Den perfekta starten på dagen.


Boka frukost

LOUNGE ACCESS DAGTID

Som hotellgäst har du alltid fri tillgång till Nobis Lounge. Bor du inte på hotellet och önskar använda loungen för arbete och möten dagtid är du varmt välkommen att boka lounge access till klockan 16.00 för 250 SEK. I priset ingår kaffe, vatten och Wi-Fi. Efter kl 16.00 är loungen en datorfri zon.


Boka daytime access

Mer från Loungen

Loungemeny Dag

Starta dagen med en smoothie, en smörgås och en god kopp kaffe eller beställ in vår klassiska charkbricka med utvalda italienska charkuterier och kronärtskockskräm till lunch.

Loungemeny Kväll

På kvällarna höjer vi pulsen i loungen med musik och drinkar. Njut av utvalda italienska charkuterier, pimientos de padrón eller kroketter. Drinkarna serveras från prisade Guldbaren.

Öppettider

Måndag 08:00 - 21:00

Tisdag - Torsdag 08:00 - 22:00

Fredag 08:00 - 23:00

Lördag 09:00 - 23:00

Söndag 09:00 - 21:00