Om oss

Välkommen till Nobis Hotel, en plats för nöjessökande finsmakare och medvetna resenärer. Här checkar du in för att ta del av samtida lyx – en avspänd, klassisk och elegant upplevelse i hjärtat av Stockholm. Ät lunch i bistron, njut av vår magnifika lounge, beställ en utsökt drink i vackra Guldbaren och besök vår populära restaurang NOI. Efter en lång dag på Nobis Hotel njuter du av en god natts sömn i sköna sängar från DUX, bäddade med egyptiska bomullslakan, i hotellets rum med design av arkitekt- och designstudion Claesson Koivisto Rune.

Hitta hit

Vi är centralt belägna på Norrmalmstorg i Stockholm. Här hittar du färdbeskrivning till Nobis Hotel Stockholm.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss. Här hittar du kontaktuppgifter till NOI, Bino, mötes- och eventbokning, reception och personal.

Fitness & Relax

Nobis Hotel Relaxation area och gym är öppet dygnet runt. Här hittar du en ång- och en torrbastu samt ett fullt utrustat gym.

ARKITEKTUR & DESIGN

Inredningen på Nobis Hotel är utformad i samarbete med den världskända, mångfaldligt prisbelönta arkitektur- och designstudion Claesson Koivisto Rune.


Läs mer

LÄR KÄNNA VÅR CONCIERGE

Nobis Hotel Stockholms concierge James är medlem i Les Clefs d’Or, det yttersta beviset på högkvalitativ service. Under din vistelse gör han allt för att ditt besök ska bli något utöver det vanliga.


Läs mer

Svanenmärkt

Nobis Hotel är Svanenmärkt. Här kan du läsa mer om vårt miljöarbete.

Säkerhet

Säkerhet är en viktig byggsten på Nobis Hotel. Här kan du läsa mer om vårt säkerhetsarbete.

Karriär

På Nobis Hotel Stockholm letar vi alltid efter nya servicestjärnor.

Historia

Nobis Hotel Stockholm är beläget i en historisk byggnad med kuölturskyddad originalinteriör från sent 1800-tal. Efter gisslandramat på Kreditbanken på Norrmalmstorg, samma lokaler som idag huserar vårt hotell, föddes även Stockholmssyndromet år 1973.