Boka nu

Boka direkt online för bästa möjliga pris
2 Vuxna - 1 Rum
Vuxna
Barn
Rum

Nobis Hotel Stockholm

Välkommen till Nobis Hotel, en plats för nöjessökande finsmakare och medvetna resenärer. Här checkar du in för att ta del av samtida lyx – en avspänd, klassisk och elegant upplevelse i hjärtat av Stockholm. Ät lunch i bistron, njut av vår magnifika lounge, beställ en utsökt drink i vackra Guldbaren och besök vår populära restaurang NOI. Efter en lång dag på Nobis Hotel njuter du av en god natts sömn i sköna sängar från DUX, bäddade med egyptiska bomullslakan, i hotellets rum med design av arkitekt- och designstudion Claesson Koivisto Rune.

Ät på Nobis Hotel

Restaurang Bino

Bistro Nobis, eller Bino, är en modern bistro som serverar utsökta rätter med inspiration från hela världen. Nu öppnar vi upp Binos uteservering och i sommar ligger fokus på smaker från havet.

Restaurang NOI

Välkommen till vår populära restaurang NOI. Här möts Stockholmare och resenärer i en vibrerande stämning. Med säsongens bästa råvaror skapar kockarna en inspirerande meny med influenser från hela Europa.

ITALIEN MÖTER JAPAN - SAKE POP-UP

Njut av en kväll med italiensk mat och sake-parning med 2 av Japans mest berömda destillerier NABESHIMA & HATSUKAME på Restaurang Noi.


Läs mer

Drick på Nobis Hotel

Lounge

Välkommen till vår magnifika lounge. Den spektakulära takhöjden på 28 meter suddar ut gränsen mellan inne och ute. Här blandas hotellgäster med stockholmare för att avnjuta en drink eller dela på hotellets klassiska charkbricka.

Guldbaren

Välkommen till glamourösa Guldbaren där tak och väggar är täckta av guldsvepta speglar och bardisken i en imitation av gul onyx. Bakom baren huserar våra extraodrinära bartenders och mixar Stockholms mest utsökta och eleganta cocktails.

Senaste nyheterna & erbjudanden direkt i din inkorg.