Istället för London, Nobis Hotel

Stockholm Calling, som man brukar säga. Välkommen till huvudstaden som har allt och lite till. Stockholm erbjuder restauranger i världsklass, Europas stilsäkraste shoppingutbud och vackra promenader längs Thems… förlåt vi menar Nybrokajen. När du checkar in på Nobis Hotel Stockholm känner du riktigt hur staden vibrerar under dina fötter. Njut av storstadspulsen eller ta till vara på att du bor på Stockholms mest magnifika hotell med centralt läge på Norrmalmstorg.

På Nobis Hotel Stockholm äter du lunch i bistron, njuter av en kopp kaffe i den vackra loungen med 28 meters svindlande takhöjd, slappnar av i ångbastun och dricker en utsökt drink i glänsande Guldbaren innan du går ner till restaurang NOI för en sprakande middag. Missa inte en promenad genom staden för ett besök på Fotografiska Muséet.

Bino uteservering

Bistro Nobis, eller Bino, är en modern bistro som serverar utsökta rätter med inspiration från hela världen. Välkommen in på lunch eller middag.

Room Service Special

Njut av ett varmt bad och avnjut en a la carte middag i morgonrock. Vi serverar vår fantastiska meny från Bino på rummet med roomservice och kan även beställa matchande dryck till middagen av vår sommelier.

Jorden runt i Stockholm

Åk Jorden runt i Stockholm med Nobis-gruppen i sommar. Spana in våra sex populära resmål där du och andra semestersugna guidas Jorden runt i Stockholm. Vad sägs om en tur till Korfu, New York, Paris eller Skottland? Oavsett om tankarna för dig till vita sandstränder eller vibrerande storstadspuls finns en drömdestination för alla på hemmaplan.