Concierge

För Nobis Hotel Stockholms concierger är allt möjligt. Vi är ett av få hotell i Stockholm som erbjuder våra gäster conciergeservice i världsklass. Våra Concierges har breda kontaktnät och kan vägleda dig till de mest extraordinära upplevelserna och aktiviteterna i Stockholm. Självklart hjälper vi även till med bokningar och inköp av olika slag.

LÄR KÄNNA VÅR CONCIERGE

Nobis Hotel Stockholms concierge James brinner för service och gör allt för att ditt besök ska bli något utöver det vanliga. År 2016 blev James invald som stolt medlem i Les Clefs d’Or, en prestigefull organisation för internationella concierger som erbjuder service i världsklass.

Med hjälp av James kontakter kan du få en oförglömlig utekväll på någon av Stockholms hetaste nattklubbar. Önskar du gastronomiska upplevelser utöver det vanliga så vägleder han Stockholms bästa restauranger. Är du ute efter lugnare aktiviteter tipsar han om speciella sevärdheter och hemliga guldkorn. Vill du ta del av några tips redan nu kan du läsa mer här.

Mer från Nobis Hotel Stockholm

Essential guide to Stockholm

Nobis Hotel Stockholm har ett utmärkt läge på historiska Norrmalmstorgs torg som förbinder shoppinggatorna Hamngatan och Biblioteksgatan.

Bordsreservation på Noi

En bordsreservation på Noi rekommenderas.

Boka bord här eller via telefon: +46 (0)8-614 10 30
email: noi@nobishotel.com

Nobis områdesguide

Vi värnar om vårt närområde. Därför har vi valt att lyfta fram våra favoritbutiker, sevärdheter och utflyktsmål i en områdesguide så att du får lära känna vårat Stockholm.