Reservation Sales Agent till Nobis Hotel

Vem blir din nya arbetsgivare?

Nobis Hotel Stockholm öppnade 2010 och är flagskeppshotellet i Nobis Hospitalitly Group med sina 201 hotellrum centralt beläget på Norrmalmstorg. Nobis Hotel har 2 fantastiska historiska byggnader och representerar vår egen definition av modern lyx. Vi är en plats för nöjessökande finsmakare och medvetna affärsresenärer. Här checkar gäster in för att ta del av samtida lyx – en avspänd, klassisk samt elegant upplevelse i hjärtat av Stockholm. I vår nya säljavdelning ingår även Blique By Nobis.

Är detta du?
Vi söker dig som brinner för sälj, uppskattar ett högt tempo och är redo för ny utmaning! Du sprider en härlig energi och är säljorienterad med fokus på att landa varje affär. Som säljare är du kreativ och flexibel och gillar att hitta lösningar som passar kunden. Gå in med inställningen ”Inget är omöjligt”. Du känner dig bekväm med att jobba med siffror och finansiella mål på ett resultatorienterat sätt. Du ansvarar även för ett antal kunder i syfte att sälja logi. Du behärskar engelska och svenska väl i tal och skrift, operakunskap och hotellerfarenhet är meriterande.

Tjänsten
Som inhouse sales/reservations sales agent har du ansvaret för hotellets säljverksamhet och är personen som offererar, bokar in och gör detaljplanering inför varje event. Du säljer alla kreativa ytor på Nobis Hotel och håller kontinuerliga visningar och kundmöten. Du följer kunden genom hela försäljningsprocessen från offert till bekräftelse och återkopplar till kund innan ankomst och ser varje chans till merförsäljning.

Vi tror på framtiden, var med och bygg den med oss!

Tjänsten är heltid 100% - Tillträde oktober/november enligt överenskommelse, Lön enl. ök.

Ansökan mailas till: caroline.kjellberg@nobishotel.com

Vi ser fram emot din ansökan!