Nyår på Nobis Hotel

2023 går mot sitt slut och vi på Nobis Hotel är redo att fira in det nya året tillsammans med er.

Vi firar in det nya året i hela huset. I NOI serveras en speciellt framtagen femrättersmeny. I Bino kan du njuta av en trerättersmeny med kaviar, alternativt så kan beställa in dina favoriter från à la carte menyn. I loungen möts du av livemusik, fantastiska drinkar och en skaldjursplatå för den som är sugen.

Nyårsmiddag på NOI

På nyårsafton öppnar vi dörrarna till NOI för en kväll fylld av matglädje. Vi tar er med på en kulinarisk resa med flera kapitel.

Nyårsmiddag på Bino

På Bino firar vi nyårsafton med en minnesvärd trerättersmiddag, och för de som föredrar mer valfrihet erbjuder vi även vår förtrollande à la carte-meny.

Nyår i loungen

Sätt tonen för ditt nyårsfirande i loungen på Nobis Hotel. Under kvällen har vi livemusik som sätter stämningen för kvällen. Beställ in snacks och fantastiska drinkar från Guldbaren.

Nyårskassen

Upptäck NOI:s exklusiva nyårskasse - perfekt för dig som redan planerat ditt nyårsfirande, men som vill imponera på dina middagsgäster med en enastående middag

PRIVAT NYÅRSMIDDAG

Vill du fira in det nya året med en privat middag hos oss? Vi erbjuder privata middagar i våra olika lokaler. Bjud in dina nära och kära till en middag i Styrelserummet eller Nobis Sviten.


Läs mer