Porsche

Unik vinmeny på NOI

NOI är en restaurang lokaliserad i hjärtat av Stockholm, där stadens invånare möter resenärer från hela världen i en vibrerande stämning. Med säsongens bästa råvaror skapar kockarna en inspirerande meny med influenser från hela Europa.

Vi har plockat fram det absolut bästa från vår vinkällare, en handfull flaskor från en av de störta vinproducenterna i Piemonte, samt från ett av världens främsta champagnehus, exklusivt för Porsches kunder. Till vinerna och champagnen har vi kombinerat rätter och smaker som förhöjer den gastronomiska upplevelsen där drycken står i centrum!

Upplev en av de största vinproducenterna från Piemonte, Scarpa

Scarpa grundades år 1854 och har genom passion, kvalitet och engagemang skapat en av de mest prestigefyllda produktionerna av ikoniska viner från Piemonte, Italien.

Scarpa släpps till Sverige ca två gånger per år men mycket sällan hittas de back vintage viner som vi på NOI nu erbjuder er exklusivt under april. Det finns endast två flaskor av vartdera vin tillgängligt, först till kvarn gäller.

Två flaskor av vartdera back vintage:

Scarpa Barolo 2010 Tettimorra 2600SEK

Scarpa Barolo 2013 Tettimorra 2400SEK

Scarpa Barbaresco 2013 Tettineive 2300SEK

Tips från oss: 2 rätters middag som går utmärkt tillsammans med Piemontes Legender:

*Carpaccio på svensk oxfile med parmesan-tryffelmajonäs, picklad shimeji svamp,kassava chips och evoo

225 SEK

*Hängmörad Biff på saltsten med bearnaise, rödvinssås, pommes,

415 SEK

Eller

*Noi`s Råbiff på svenskt nötkött, serveras med calabra-dressing, surdegsbrödsmulor, picklad och krispig lök

175SEK

*Confiterade Anklår med morotspure, rostad brysselkål och portvin-körsbärssås

315 SEK

Unik upplevelse med en av världens kändaste champagnehus, Laurent-Perrier

Laurent-Perrier, som grundades 1812 av Eugene Laurent och hans fru Mathilde-Emilie Perrier, är ett av de mest framstående, oberoende, familjeägda champagnehusen i världen. Baserat i hjärtat av Champagne, i Tours-sur-Marne, är Laurent-Perrier känt för att producera ett mångsidigt och banbrytande utbud av fina champagner. Tack vare källarmästaren Michel Fauconnets skicklighet sticker varje champagne ut från mängden och uppvisar stor fräschör, finess och elegans. Laurent-Perriers filosofi är "med kvalitetsvin och människor kan du inte misslyckas". Vinerna är unika inte bara på grund av filosofin som har inspirerat dem, utan även för sin stil, smak och konsekventa kvalitet.

Premium Champagne från Laurent-Perrier:

M.V. Laurent-Perrier Ultra Brut 1850 SEK

2008 Laurent-Perrier Millesime Brut 1850 SEK

M.V Laurent-Perrier Grand Siecle No24 3200 SEK

Tips från oss som går utmärkt tillsammans med fina bubblor från Laurent-Perrier:

* NOBIS BAERI KAVIAR (ES) 30GR SERVERAS MED PERUANSKA POTATIS CHIPS, DILLKNÄCKE OCH LIMEFRAICHE Nobis Baeri caviar (ESP) 30gr

995 SEK

* OSTRON “FINE DE CLAIRE” NO 3 | 38 KR/ST

* 6 pcs 210 kr | 12 pcs 385 kr